Изборот на Мажи на годината за 2020 ќе се одржи на 25.ноември,  кога ќе бидат прогласени 13 добитници во исто толку категории, а помеѓу нив и главната категорија –  Маж на годината 2020

 

Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Али Февзи има освоено најмногу лајкови, со што е избран за Маж на годината според социјалните медиуми. Во оваа категорија јавноста имаше можност  директно да се вклучи во изборот со номинирање на, според нив, најуспешниот маж, како и да гласаат за сите номинирани. Али Февзи е познат хуманитарец во нашата држава кој изминатиот период лично и преку неговата асоцијација собираше средства и набавуваше се што е потребно на оние семејства кои имаат егзистенционални проблеми.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.