Нежноста на фотографиите на који се руската актерка Vera Volt и кучето Антоан се дел од новиот хуманитарен проект на брендот за еко крзно Only me и на Brand&dogs платформата за производи за миленици. Се работи за хуманитарен проект кој помага милениците да се поврзат со нивните нови сопственици.

Инаку, Only me работи со еко крзно создадено врз основа на единствена технологија која овозможува производствто на палта од вештачко крзно кои се исклучително топли и отпорни на ветер.
Колекцијата Only Me вклучува јакни, капути, мантили од еко материјали, но исклучително популарни се палтата и елеците од ексклузивно еко крзно./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.