Каролина Херера

Kога Bad Boy Le Parfum се прска на кожата за прв пат, примарното чувство е неверојатна доза на енергија, создадена благодарение на поврзувањето помеѓу грејпфрутот и смелите акорди од канабисот. Парфемерите сакаа да се држат настрана од клишето за користење на психоактивните компоненти на марихуаната, нагласувајќи ги неговите зелени и електрични аспекти. Како резултат, се создаде мирисно искуство со извонредна моќ, што е прво во модерната парфимерија, докажувајќи ни дека некои правила постојат само за да се прекршат.

Така, по успехот при лансирањето на првиот парфем Bad Boy, новото издание претставува отстапување од традиционалните формули и воведување на нов миризлив универзум. Во своето потемно и поинтензивно издание, овој мирис ги задржува своите темни лути ноти, како познат потпис. Најновиот Bad Boy Le Parfum пак содржи акорди на канабис, кожа и нијанси на повеќе зачини.

Кога мирисот поминува неколку моменти на кожата, неговите основни ноти добиваат можност да блеснат и да го откријат последното изненадување: до акорди на кожата, кои се држат до вашето тело како талисман. Бидејќи не постои природен начин да се извлече арома на кожата, таа се толкува со употреба на мирисни илузии.

Шишето од најновото издание има иста форма како и првата креација, а изработено е во монохроматски, тотално црн изглед. Деталите се на спотот:

 

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.