Luna

LUNA организира попуст на своите пролeтни модели претставени во нивните продавници во регионот, како и  на електронска продавница. https://www.fashion-luna.com/

Акција ќе трае до 24 април, се однесува на фустани за кои се одобрува попуст од 15 до 50 проценти. За членовите на Клубот на лојалност на LUNA, на попустот што ќе го добиете се додава на специјалната понуда./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.