Во Градскиот парк во Скопје, во боите и знакот на Magnolia Bliss, со пригодна коктел забава, гостите се запознаа со најновата креација на парфимерот Romano Ricci, основач на брендот Juliette has a Gun.

Доаѓањето на Magnolia Bliss во Градскиот парк синојка беше обележано и со цветни круни и музика во знакот на седумдесетите.
Парфемот со своето транспарентно шишенце, како вистински потсетник на едно бескрајно совршено лето, ги открива боите на зајдисонцето, проткаени со романтика. Украсено со сребрено капаче, Juliette has a gun ја претставува Magnolia Bliss како мирис на спокој и оптимизам./М.М.
Горна нота: Бергамот
Средни ноти: Магнолија, слива Мирабел
Базни ноти: Мошус, Амброксан.

You may also like

Comments are closed.