Што е тоа што го прави најдоброто годишно време уште подобро?

Декорирањето на вашиот дом со новогодишни и божиќни украси.

Кога станува збор за празничното украсување на домот, можете да одберете практично сè. Без оглед дали претпочитате да се држите до традиционалната црвена и зелена палета на бои, или, да одите на повеќе изненадувачки комбинации, празничната атмосфера можете да ја внесете во секоја соба од вашиот дом и во градината – секако.

Понекогаш е доволна и само гранка, разубавена со боја за прскање, или, елка од дворот, украсена како за дома. /А.Ј.

 

Eлка во кошница

 

Декорација од свеќи

 

Сијалички наместо свеќи во лампите

 

Декоративни гранки

You may also like

Comments are closed.