Новата пратка на празнични обетки на BaubleBar за 2021 година стигнува наскоро.

Можеби сè уште не е ноември, но празничниот дух веќе се чуствува, а модните куќи ги преставуваат своите празнични производи за подароци.
Така и од BaubleBar со задоволство истакнуваат дека познатите празнични обетки, кои обично се распродаваат за неколку дена, годинава се продадени за еден ден. Новата пратка на BaubleBar празнични обетки е веќе нарачана./М.М.

 

 

Модни додатоци

Balmain B-Buzz

Италијанската модна куќа Balmain годинава ја започнува со нова колекција на чанти, наречена B-Buzz, наменети ...

You may also like

Comments are closed.