Модни додатоциТрендови

Повеќе од достапни цени на Parfois

Parfois

Во електронската продавница на Parfois, достапна и на нашиот пазар,  тековните летни попусти се однесуваат на сите модни додатоци.

Во парискиот бренд истакнуваат дека големиот избор на чанти, ранци, торби со вкрстени рачки, кожни чанти, торби од жакар, големи чанти и мали чанти опфаќа над стотина модели и дека цените се неверојатно ниски. Така новата колекција во пет бои на чантите со класичен Parfois дизајн се со цена од 1490 денари.

Parfois

Сосема се вклопуваат во модните линии што дизајнерите ги предлагаат за овој дел од годината./М.М.

Деталите се на: https://www.parfois.com/en/mk/handbags/view-all/

Parfois

You may also like

Comments are closed.