Убавина вестиУбавина и здравје

Од Hermès за девојките: Twilly Eau Ginger

Hermès - Twilly Eau Ginger

Во пресрет на летото Hermès промовира парфемска вода  за девојки:  Twilly Eau Ginger

Hermès – Twilly Eau Ginger

Hermès ја опишува како блескава креација, составена од дарежлив, вибрирачки божур, светол, кандиран ѓумбир и кедар. За единствена парфемска вода, со цветни, зачински и дрвени елементи, што ќе поттикнат  топла, сензуална – мирисна емоција.

Hermès – Twilly Eau Ginger

Вчера беа палави, потоа слатки, а денес се радосни –  блескаат како светулки.

Нивните лица блеснуваат – насмеани и слободни, за да ја претстават свежината на новата Twilly на Hermes, онаа што сè ќе сврти наопаку…

Hermès – Twilly Eau Ginger

Во ново пакување, отпечатено во соработка со Astrologie nouvelle design, сместено е шишето со Twilly Eau Ginger, врзано со свилена лента и надополнето со брилијантно бело капаче./М.М.

Hermès – Twilly Eau Ginger

 

You may also like

Comments are closed.