Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme и Gucci Guilty Parfum Pour Homme се во продажба од почетокот на2022 година, под лиценцата на Coty.

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme е композицијата која содржи килибарно-овошни ноти,  додека Gucci Guilty Pour Homme Parfum нуди спој на ароматични, дрвенести и килибарни ноти.

https://www.gucci.com/us/en/st/capsule/gucci-guilty-fragrance

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme го препишува потписот на Gucci Guilty Pour Femme, нудејќи нова варијација. Отварањето  е богато овошно, направено од акорди на мандора и личи, топлото и срце од ylang-ylang и тубероза, со допир на темна слива за мистерија на опојното, цветно срце. Основата е сè уште топла, со пачули, ветивер и мека ванила, обезбедувајќи смело и долготрајно мирисно патување.

Gucci Guilty Pour Homme Parfum е создаден за да ја зголеми вистинската суштина на потписот на Gucci Guilty Pour Homme. Новиот парфем се отвора со полесна, поблага и помодернизирана ароматична мешавина од лавандин абриалис и лимон сфуматрис, нудејќи нова и интензивна визија за мажественоста, совршено комбинирана со интензитетот на смрека./М.М.

You may also like

Comments are closed.