Gabriela Hearst

Можеби името на модната дизајнерка Gabriela Hearst  ви  е познато по торбите во облик на колачиња за среќа кои, патем, беа доминантни на социјалните мрежи изминативе месеци, но можеби не знаете дека таа е страствен поборник за одржлива мода. Gabriela Hearst  е од Уругвај, модна дизајнерка е на висока мода, готова облека и додатоци. Освен во својата модна куќа, таа работи и управува со ранчот на своето семејство во Уругвај.

Gabriela HearstОпределбата за квалитетот и за спората мода како темелни определби за неа се дел од етосот на компанијата, бидејќи верува дека луксузот не треба да биде расипнички.

Gabriela HearstТорбите со кои стана позната носат име и приказна зад себе. Така торбата во облик на колачиња за среќа се вика Нина, по Нина Симон, а штотуку промовираната Рафаела е по повод отворањето на сопствена продавница на авенијата Медисон во Њујорк, како пресоздадавање на торбата Нина во микро верзија. Најновата колекција торби на Gabriela Hearst се на https://www.gabrielahearst.com/collections/handbags

You may also like

Comments are closed.