Полиците за книги честопати се точка на фокус во просторијата – додаваат карактер и стил на сè во неа.

Во домашната библиотека овозможуваат претставување на колекцијата на книги, а делуваат и како место за прикажување, простор за семејни фотографии и за вашиот омилен декор.

Полиците за книги ви дозволуваат да имате впечатлив израз во вашиот дизајн. Одбегнувајте да ги гледате вашите книги расфрлани на подот или под вашиот кревет покриени со прашина. Со добро уредени книги, нема да биде тешко да го најдете она што го барате. Без оглед на проектот што сакате да го решите, ова се неколку  креативни идеи за полици за книги што ќе додадат разиграност и карактер во вашиот дом.

 

Лебдечки полици

 

Модуларни полици

 

Рустични полици

 

Вградени полици

 

 

Необични полици

You may also like

Comments are closed.