Во Веро маркетите во Скопје, Тетово и Битола во тек е наградна игра „Уживај во пролетта со Бонукс”. Правилата за учество во наградната игра која ќе трае до 10-ти јуни се едноставни и во неа може да се учествува секое полнолетно лице кое ќе купи Бонукс во вредност од најмалку 299 денари.
Податоците за правилата за учество, како и наградите се на следниот линк: www.puzzleconnection.eu/bonux”

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.