LightInTheBox е глобална компанија за малопродажба преку Интернет, основана во 2007 година, која испорачува производи директно до потрошувачите ширум светот. LightInTheBox нуди едноставно, лесно купување, голем избор на производи, атрактивни цени и големи попусти преку своите сајтови www.lightinthebox.com и www.miniinthebox.com.

Иновативниот деловен модел  на LightInTheBox овозможува да понудат прилагодливи производи, како во примерот на женските блузи со оригинален принт на неодоливи мачки. Тоа е нивниот предлог за пролетта 2021 година./M.M.

You may also like

Comments are closed.