Луна (https://www.fashion-luna.com/) е името на брендот на концепт продавниците во регионот и електронска продавница која располага со голем асортиман производи за деловните жени, како и спортска облека. Зимската колекција е со попуст до 40 проценти, а пролетната веќе во продавниците./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.