VChics е онлајн модна платформа на независни модни дизајнери. Посветени се на обезбедување висококвалитетни, ексклузивни модни производи на потрошувачите, по пристапни цени. https://vchics.com/

Нивната цел е да обезбедат нови, модерни и удобни производи за жените ширум светот, за да ги задоволат потребите на различни прилики, за сите на VChics да можат да најдат свој уникатен моден дизајн.
VChics не е само онлајн продавница, туку и заедница за споделување на модата меѓу клиентите и дизајнерите: секој потрошувач може да го сподели своето мислење кога дизајнерите лансираат нови производи и концепти. Новата пролетно летна колекција на фустани е и резултат на интеракцијата со дизајнерите. Во неа се вградени и светските трендови за ова лето, но и желбите и видувањата на клиентите.


Од платформата известуваат и дека обезбедуваат испорака низ целиот свет на глобално ниво, вклучувајќи ги Америка, Канада, Австралија и Европа./М.М.

You may also like

Comments are closed.