Истражете ја понудата на куќата Картие за претстојните празници – таа секогаш е на врвот на желбите.

Ослободете ја празничната магија со извонредни подароци кои зрачат со  разиграна елеганција и извонреден шарм.

Cartier

Пантерот ги инспирирал дизајнерите на Картие уште од своето деби, во 1914 година. Оттогаш, тој постојано се развивал, надополнувал –  нескротлив и неуморен, откривајќи ја цврстина на карактерот на оние кои го носат.

Cartier

Марамите на Картие се од свила, рачно изработени, во оригинални дезени и бои. Завиткана во духот на Картие – тоа е празничната пораката на реноминираната модна куќа.

Cartier

You may also like

Comments are closed.