Голема маса, инспирирана од пејзажите на морето на венецијанската лагуна: бесконечните варијации на сино и зелено, со сенки што ги создаваат брановите и струите, како да оживуваат во евокативната деклинација на завршницата на лагуната наречена DeNuance. Основата е формирана од два цилиндрични бакарни елемента, а вкупниот впечаток  скулпторска маса: Baia е уметност, приказна на моќ и на убавината на природата претставена низ дизајн на мебел. Дизајнот е на двоецот Zanellato/Bortotto, за италијанскиот бренд De Castelli./M.M.

You may also like

Вести

90 години LEGO

LEGO во изминатите 90 години се етаблира не само како производител на забавни играчки за ...

Comments are closed.