Мирисот е прекрасен засилувач на расположението. Мирисите на RITUALS за во домот се совршен начин да го подобрите вашиот животен простор и да го подигнете расположението. Создадете прекрасно светилиште во вашиот дом со дифузерите за мирис во домот на RITUALS, парфеми за внатрешни простори, но и за други луксузни и имагинативни идеи!

Постојат многу начини да го ароматизирате вашиот свет. Запалете свеќи со мирисот на RITUALS кога ќе се вратите дома, за да го промените темпото на денот, или, ставете ги стапчињата за дифузор во трска во просториите во кои се релаксирате. За краток, интензивен излив на мирис, пробајте го ентериерниот парфем./М.М.

Деталите се на https://www.rituals.com/en-us/private-collection/room-sprays?utm_campaign=20210304_US_all_regular_SkincareRoutine12A

You may also like

Comments are closed.