Подмладете го младешкиот изглед и чувство на вашите очи по стресот условен од современиот живот – од долгите денови, од слабото спиење, од загадувањето на воздухот.

Единствената маска за очи внесена во технологијата Advanced Night Repair.

Маската се нанесува еднаш до два пати во текот на неделата, на чиста кожа. Веднаш по аплицирањето,областа околу очите е со чуство на свежина, додека за дестина минути, очите изгледаат одморени, а фините линии исполнети, бидејќи кожата е целосно хидрирана. Очите изгледаат сјајни, младешки блескави.

 

You may also like

Comments are closed.