Parfois

Новата колекција на Parfois, што може да се најде во нивната електронска продавница (https://www.parfois.com/) е со кежуал порака: кежуал торбите се тука и ќе останат тука.

Големи, меки, сосема се вклопуваат во исто така кежуал модните линии што дизајнерите ги предлагаат за овој дел од годината. /М.М.

Parfois

Parfois

Parfois

You may also like

Comments are closed.