J Hotel Shanghai Tower

J Hotel (managed by Shanghai Jinjiang J Hotel Management Co., Ltd)  го промовира својот нов имот на врвот на Шангајската кула, највисокиот облакодер во Кина и втор по висина во светот. J Hotel Shanghai Tower е нов успехот за кинеските градители и хотелиери и ја зазема највисоката точка во Шангај.

J Hotel Shanghai Tower

https://www.jhotel-shanghai.com/en/ – е сајтот на J Hotel Shanghai Tower, кој е отворен пред само неколку дена и се смета за највисок хотел на светот.

J Hotel Shanghai Tower има 165 луксузни соби и 34 ексклузивни апартмани. Има и станови и апратмани за живеење кои се со површина од 61 квадратен метар до 380 квадратни метри, што ги прави едни од највисоките и најпространи опции во Шангај.

J Hotel Shanghai Tower

Во спиралата на Шангајската кула, секоја просторија има уникатен поглед. Почнувајќи од реката Хуангпу, гостите имаат пристап до разновидната и спектакуларна урбана глетка во Шангај, од Bund и Oriental Pearl Tower, до пространствата на Puxi и Pudong.

J Hotel Shanghai Tower располага со седум карактеристични ресторани и барови. Секој простор има свој уникатен дизајн и уметнички декор, пречекувајќи ги гостите со разни кујни, фини вина и имагинативни коктели./М.М.

J Hotel Shanghai Tower

J Hotel Shanghai Tower

J Hotel Shanghai Tower

J Hotel Shanghai Tower

J Hotel Shanghai Tower

J Hotel Shanghai Tower

J Hotel Shanghai Tower

J Hotel Shanghai Tower

 

You may also like

Comments are closed.