Dolce & Gabbana своите производи за зимава, но и за наредната пролет, ги постави и на својата електронска продавница www.dolcegabbana.com
Ексклузивните производи за мажите и жени се испорачуваат насекаде, а меѓу нив и овој паун дезен на машките кошули.

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.