Valentino NFT

Roman Palazzo Art Residency, според проектот на  Valentino станува простор на нови уметнички изрази. Од брендот посочуваат дека новиот уметнички свет го чуствува виртуелниот простор на Palazzo со интригантна креативност, вклучувајќи го дигиталното уметничко дело во NFT, од Sara Ludy изработено во интерпретација на колекцијата на Roman Palazzo.

Valentino NFT

Дигиталното дело во NFT на Sara Ludy, наречено Астрална градина, е поставено на „The Foundation,, веб -страницата за NFT. Од Valentino истакнуваат дека ова уникатно уметничко дело ќе биде изложено и на аукција само за ограничено време./М.М.

Деталите се на: https://www.valentino.com/en-vn/experience/valentino-insights

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.