Simple Retro

Следбениците на деликатни модели, во Simple Retro, можат да пронајдат 15 нови модели  на свој бренд: во нивната електронска продавница.

Лојални на своето име, едноставноста и ретро изгледот се во срцето на овој бренд кој се залага за безвременска и романтична мода. -Минималистички или романтични, Simple Retro, фустаните и блузите со винтиџ крагна, остануваат доследни како со креацијата,така и со цената.

Simple Retro

Цените на миди фустаните и блузите во повеќе бои се движат од 20 до 60 САД долари. https://www.simpleretro.com/collections/08-25-2021?omnisendContactID=605cf5e7ab617175839f0cb1&utm_campaign=campaign%3A+%F0%9F%92%9D+New++Arrivals+%7C+Knitting+Dress+Is+Coming+%28612729638b97e6001c28a9c4%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend

Создадена во 2015 година од група пријателки кои решиле саканите дизајни од пред три или четири децении да ги видат во ново светло. Simple Retro, до полн израз дојде минатата година, кога со извонреден квалитет и одлични цени го освоија пазарот, преку својата електронска продавница и уште десетици платформи.

Simple Retro

Она што Simple Retro, го создаваат во своето студио во Њујорк, го сработува фабрика во Кина во која условите на работа се на највисоко ниво, а материјалите ги одликува висок квалитет, според замислата на другит крај на светот./M.M.

Simple Retro

You may also like

Comments are closed.