Rihanna

Фановите на Savage X Fenty на 24 септември очекуваат ексклузивна промоција, со влијателни личности и инфлуенсери – со нови модели, но и оригинални создржини на евентот. 

Со голема најава, и уште толку очекувања на социјалните мрежи, како и на Amazon Prime Video се бројат деновите до промоцијата на новата колекција. https://www.amazon.com/adlp/savagexfenty

Кога на Instagram, пеачката го најави со посебен спот третиот спектакл во организација на Savage X Fenty и, секако, новата колекција, фановите го насочија вниманието кон Amazon Prime Video и преносот на спектаклот, на 24 септември.

Од лансирањето на Savage X Fenty на Rihanna, фановите очекуваа и ексклузивни промоции со влијателни личности и инфлуенсери – со нови модели, но и оригинални создржини на промоциите.  Сето ова доби на значај и нова љубопитност откако беше објавено дека благодарение на брендот Rihanna влезе во друштвото на милијардери.

По премиерата на шоуто на Amazon Prime Video, колекцијата веднаш ќе биде достапна за купување на Amazon и на savagex.com./М.М.

You may also like

Comments are closed.