Мода вестиМоден мозаик

SAPPHIRE: нова колекција на Lisca

Lisca

SAPPHIRE е најновата колекција на луксузна долна облека со оригинален дизајн на Lisca. Ја карактеризира елегантен вез со особен графички дезен и прозирен тул, за лесно, заводливо чувство.

Lisca

Европскиот дизајн, уникатните креации, совршеното вклопување, квалитет и удобност остануваат и понатаму основните карактеристики на брендот применети и во најновата колекција.

Lisca

Приказната за Lisca е започната во 1955 година, кога ентузијастичките соништа почнале да се претвораат во реалност. Со напорна работа, храбри идеи, љубов кон модата и страст за убавина, Lisca  низ годините стана еден од водечките производители на долна облека и костими за капење во Европа. Жените повеќе од 65-години ги посетуваат и им се враќаат на продавниците на Lisca во повеќе од 40 земји ширум светот./М.М.

Lisca

You may also like

Comments are closed.