Salvatore Ferragamo создаде моден филм, часовникот го помести нанапред и ја започна сеозната на празниците.

Со модниот филм насловен It’s Movie O’Clock!, Salvatore Ferragamo го премостува времето до празниците за својата колекција на чевли и модни додатоци да ја претстави во топол амбиент, во кое доминира силината на пријателството.
Колекцијата ја оддава посветеноста кон занаетчиската изработка, кон блескавиот празничен допир во дизајнот на Ferragamo и на неговите пригодни модни додатоци.
Со празничната колекција Ferragamo повикува и да запреме за момент и да ги забележиме деталите – затоа што токму тие ја создаваат целата слика и ја прават разликата./М.М.

 

 

Модни додатоци

Balmain B-Buzz

Италијанската модна куќа Balmain годинава ја започнува со нова колекција на чанти, наречена B-Buzz, наменети ...

You may also like

Comments are closed.