Rihanna

Од лансирањето на Savage X Fenty на Rihanna, фановите очекуваа и ексклузивни промоции со влијателни личности и инфлуенсери – со нови модели, но и оригинални создржини на промоциите.

Сето ова доби на значај и нова љубопитност откако беше објавено дека благодарение на брендот Rihanna влезе во друштвото на милијардери.
Кога на Instagram, пеачката го најави со посебен спот третиот спектакл во организација на Savage X Fenty и, секако, новата колекција, фановите го насочија вниманието кон Amazon Prime Video и преносот на спектаклот – на 24 септември.
По премиерата на шоуто на Amazon Prime Video, колекцијата веднаш ќе биде достапна за купување на Amazon и на savagex.com. /М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.