Rebag, е сајт чија транспарентност во претставувањето и  оценувањето на модните додатоци, а пред се на торбите, го издвојува од сродните електронски продавници. Извршниот директор и основач на Ребаг вели „Компаниите за препродажба обично не споделуваат премногу податоци, брендовите се многу таинствени за производите и за тоа колку вредат работите па затоа е тешко да се процени вредноста на она што го имате во плакарот. Ние се обидуваме да го промените тоа и целосно да ја вратиме моќта на проценката. На тој начин можете да верувате дека секогаш примате луксузна стока со највисок квалитет. Специјалистите за повторно рангирање ја испитуваат секоја ставка за квалитет пред да ја наведат на нашата страница, посочува Чарлс Гора.

Освен тоа, многуте туторијали и презентации овозможуваат Rebag да ве направи експерт во познавањето на дизајнерските чанти.

https://rebag.com/rebagcertified/ /М.М.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.