Puma

Cara Delevigne во соработка со Puma создава еко-френдли линија за јога. Супермоделот во соработка со компанијата работи на создавање на одржливи парчиња, кои ќе содржат 70% рециклиран полиестер. Соработката, исто така, целосно ќе ги надомести сите емисии во процесот. Cara објасни дека нејзината љубов кон јогата е инспирација за партнерството. „Јогата е една од моите најголеми страсти, таа влијаеше на мојот живот на изразито позитивен начин”.

Кога PUMA ми пристапи за партнерство за да создаде линија за јога, бев воодушевена “, рече таа.

„Фокусирани сме на животната средина, затоа беше важно да се дизајнира колекција со минимално влијание. Ова создава позначајно влијание врз нашиот ум, тело и пракса; овозможувајќи ни простор за мир и спокој едноставно да издишуваме “, рече таа. Тоа е една од многуте нивни соработки, за првпат започнаа во 2016 година. Колекцијата содржи опрема за јога, со хеланки и градници, наменета за жените. https://eu.puma.com/de/en/pd/exhale-high-waist-womens-training-leggings/520059.html

Puma

Puma

 

You may also like

Comments are closed.