Paris Hilton

Во најавата на Netflix за нови серии, наречена „Cooking With Paris„, освен рецепти од таинствените јадења од домот на Paris Hilton, се преставува и нејзината мајка Kathy Hilton која, освен за јадењето, се грижи и за гламурозната гардероба на новата готвачка. Таа често забележува дека се уништува скапа облека, но и тоа е веројатно дел од серијата во која славни личности се покануваат во домот на Paris, за да ги престават своите кулинарски вештини и достигнувања.

“Вака сум облечена, објаснува Paris, само кога снимам за Netflix, или, нешто прославуваме со вереникот Carter Reum. Готвам во тренерки и далеку сум од жешки готварски вибрации.

Cooking With Paris е со блескава естетика со која треба да се издвојува од останатите од кулинарството. Секоја епизода доаѓа со тема. За долгогодишната пријателка Kim Kardashian, тоа е појадокот, за  Demi Lovato е италијанска гозба, додека со мајка и Kathy и помладата сестра Nicky Hilton, ќе се готви луксузна екстраваганција од тартуфи и злато за јадење и кавијар, како дел од семејната историја./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.