Parfois

Во електронската продавница на Рarfois, достапна и на нашиот пазар,  тековните летни попусти се однесуваат на сите модни додатоци, вклучувајќи ја и бижутеријата.

Parfois

Во парискиот бренд истакнуваат дека големиот избор на накит за летово, особено во Smart Solution колекцијата се со апсолутно атрактивни цени. Сосема се вклопуваат во модните линии што дизајнерите ги предлагаат за летово./М.М.

Parfois

Деталите се на: https://www.parfois.com/en/mk/jewellery/stainless-steel/view-all/?eg_cam=d2c4a31518b1389d0038efbe5835125a&eg_list=2&eg_sub=a7fffe266d&utm_campaign=Product&utm_content=2021-08-22&utm_medium=email&utm_source=Newsletter&utm_term=Stainless_Steel_Collection_EXCETO_IE

You may also like

Comments are closed.