Nurse Jamie UpLift™

Nurse Jamie UpLift ™ масажен ролер е иновативен масажер за лице и тело, со уникатна форма на шестоаголник, кој содржи 24 камчиња за масажа со цел да се активира, зајакне и подигнете кожата. Се користи единствена акција за ритмичко тркалање, реплицирајќи ги класичните техники што се користат за масажа за дапомогнат да се подобри изгледот на тонот на кожата!

 

Оваа иновативна алатка, инаку омилена меѓу славните, е опремена со 24 турмалин кварц камчиња кои помагаат за тонирање, затегнување и подмладување.

Nurse Jamie UpLift™

Секоја посакувана област се масира од 30 до 45 секунди. Се користете дневно, за оптимални резултати. Промовира техники против стареење, што се користат за зголемување на колагенот. Треба да се одбегне контакт со чувствителни области како што се средината на грлото и носот и директен контакт околу очите или отворени рани./М.М.

Nurse Jamie UpLift™

Nurse Jamie UpLift™

You may also like

Comments are closed.