Добитникот на наградата на Allure и на Spring Beauty O-Wards, коректорот за третман на темни кругови на Maybelline, со брзо дејство и состојки за обнова на чуствителната кожа околу очите е еден од најпродаваните козметички производи на Амазон, со во истовреме и најдобри оценки од купувачите.

Овој коректор Age Rewind® Eraser против темни кругови и фини брчки, во составот има и гоџи бери и халоксил. Се нанесува со апликарот, со лесни движења, директно во пределот околу очите. За изразито темни подочници се става нијанса на неутрализатор под коректор.

Американски број 1 коректор, како уште го нарекуваат Instant Age Rewind Eraser, е според мислењето на корисниците ефикасен и против брчките, и против темни кругови околу очите.

You may also like

Comments are closed.