Maxmara

Во годината на одбележувањето на значајниот јубилеј, 70-годишни постоење, италијанскиот бренд Max Mara, Јан Грифитс создаде летна колекција наречена Sportmax.

Maxmara

Потсетувајќи се на сензуалната енергија на дваесеттите години колекцијата ја канализира моќта на еманципираните жени. Помеѓу кожата и кожата постои линија на развојување. Тајната на ДНК на Sportmax лежи во повторното ажурирање на временските кодови.

Maxmara

https://world.maxmara.com/p-2446011906003-efedra-black

Сепак во едно Max Mara останува доследна  –  стилската облека  може да се трансформира од денвна во ноќна, како гардеробата што има непосреден засилувач на светлината.

Колекцијата е надопонета со впечатливи модни додатоци – сосема во стилот на брендот!/M.M.

Maxmara

Maxmara

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.