Овој месец, октомври 2021 година, Azzaro ја претстави најновата верзија во нивната линија на Mademoiselle : Mademoiselle Azzaro L’Intense Eau de Parfum. “Парфем на париските соништа – мирис што ви ги разубавува деновите, помеѓу прошетките низ градот и сончањето на терасата на кафулето. По палав од кога и да е, Mademoiselle Azzaro го отелотворува свежиот и смел шарм на париските mademoiselles и повикува да го откриеме Париз ноќе!”

Mademoiselle Azzaro L’Intense парфемот нуди овошна и сочна круша на врвот. Срцето открива бели цветови, Калисон- традиционалната француска бонбона во форма на бадеми./М.М.
Топ ноти: круши
Средни ноти: бели цветови
Основни ноти: Calissons d’Aix

You may also like

Comments are closed.