XPLCT Studios и Lay’s® реализираа посебен проект – создавање единствена пуфер јакна. Имено, за да ги промовираат резултатите од кампањата Iconic Restaurants Flavours, дизајнирана е ‘Crispy Puffer Jacket’. Развивањето на овој дизајн во рамките на проектот преставуваше посебен предизвик, поради материјалот: јакните се направени од неискористените кеси со чипс.

Она што е особено интересно е дека внатрешноста на Crispy Puffer јакната е исполнета со кеси кои исто така се пони со чипс!
Lay’s ќе ги дистрибуира јакните преку наградна игра, на својот веб-сајт.
XPLCT Studios на својата веб страница го престави процесот на дизајнот и на изработката на ‘Crispy Puffer Jacket./М.М.

https://xplct-studios.myshopify.com/blogs/news/lay-s-introduceert-de-crispy-puffer-jacket

 

You may also like

Comments are closed.