Lancome - „La Nuit Tresor“

Penelope Cruz, амбасадорката на Lancome,  го промовира најновото издание на парфемската линија Tresor, овој пат како La Nuit Tresor L’Eau de Parfum.

Од брендот истакнуваат дека парфемот е создаден од двајца врвни парфимери кои ги комбинирале своите вештини во создавањето на La Nuit Tresor Eau de Parfum.

Шпанската актерка беше во истата функција и во 2010 година, кога беше промотивно лице  на Tresor.

Парфемот е опишан како гурмански, дрвен, овошен и цветен, со ноти на малина, пралина, црна роза и пачули./M.M.

You may also like

Comments are closed.