Kardashian Kloset

Пред отворањето на Kardashian Kloset операцијата, по три недели, во магазините и на социјалните мрежи почнаа да се редат информации за тоа што се ќе биде на продажба. Магазинот People денес објавува дека  Kim Kardashian конечно ги отворила своите плакари и гордо изјавила дека практично има се зачувано. Како во некој моден времеплов, на голем дел од тоалетите зкачени се и фотографии и други документи поврзани со нејзината облека. https://people.com/style/kim-kardashian-shows-inside-massive-fashion-archive-closet/

Како потсетување: Сестрите Kim, Khloé и Kourtney Kardashian од 24 јуни ќе ја продаваат својата облека и модните додатоци. Тогаш почнува продажбата насловена како Kardashian Kloset операција.

Kardashian Kloset

Сестрите Kardashian планираат својата прва продажна локација да ја отворат во Лос Анџелес, а во понудата ќе има неверојатен број парчиња од гардеробата на сестрите, семејството, вклучувајќи и детската облека.

Kardashians сестрите се очекува со новиот проект да привлечат ново внимание на јавноста, а и доволно купувачи за сето она што повеќе не го носат./M.M.

Kardashian Kloset

Kardashian Kloset

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.