Jennifer Lopez во есенската кампања на Coach поставува помалку интригантно повторување на нејзиниот однос кон модата, поврзувајќи го својот стил со оној на модната куќа, но – додавајќи во сето и дел од личноста, привлечена одвечната моќ на модниот додатокот. Tabby чантата е привлечниот моден додаток за кој Coach есенва верува дека ќе ги плени урбаните, силни и свои жени.

Кампањата, снимена од фотографката Hanna Moon, е фокусирана на колекцијата Shine, која внесува нов сјај наб рендот за чанти. Tabby е прикажана во сребрена и розовата изведба и воведува помека, но подеднакво привлечна естетика.

Jennifer Lopez оствари бројни улоги во својата кариера, од актер до музичар, од модел до дизајнер. За глобален амбасадор на Coach е именувана во ноември 2019 година. Освен што се појавува во кампањите на Coach, вклучена е и како дизајнер. Го има преработено својот спот „All I Have“ од 2002 година за кампања на модната куќа во 2021 година.

Нејзиното неодамнешно партнерство со REVOLVE, за соработка за дизајн на колекција на чевли е уште една потврда за нејзината сестраност.

Сепак, нејзината последна кампања за Coach, јасно покажува како Lopez го префрла фокусот од многуте улоги во кариерата кон она во што сега се вградува – малата Tabby чантичка.

Деталите се на сајтот на coach.com.

You may also like

Comments are closed.