Guci

За претстојните летни денови и ноќи, Gucci подготви нова колекција наочари, како и наочари за сонце, наречена Hollywood Forever.

Guci

Симболот на блесокот и на сјајот на големото платно, во колекцијата на модниот гигант е своевиден колаж од стилови на наочари од педесетите до осудмесетите години, на кои кристалната декорација е новиот, доминантен детал.

Guci

За креативниот директор Alesandro Mikele новата колекција е фузија на винтиџ естетика и на модернизмот./М.М.

Деталите и целата колекција се на следниов линк:

https://www.gucci.com/us/en/ca/women/accessories-for-women/sunglasses-for-women-c-women-accessories-sunglasses

Guci

Guci

Guci

Guci

Guci

 

You may also like

Comments are closed.