Dior Makeup

Што се однесува до Dior – празниците можат да отпочнат – нивната Dior Makeup ја подготви и претстави новата  Holiday колекција 

Колекцијата Holiday содржи производи за нега на кожа, парфеми и шминка, што ќе бидат понудени со најновите производи, како и со бестселерите.

Dior Makeup

Колекцијата претставува годишен адвент календар, кој содржи 24 минијатурни верзии на производи на Dior: парфеми, шминка, производи за нега на кожа и миризливи свеќи. Покрај тоа, креативниот директор Dior Makeup, Piter Filips, ја создаде и Atelier of Dreams колекцијата која содржи Rouge Dior Minaudiere, металик златесто пакување со гравирани кармини. Асортиманот на колекцијата содржи и нови, празнични нијанси на декоративна козметика.

Колекцијата ќе биде достапна за купување од 25 октомври преку интернет, и од ноември и во бутиците на брендот. https://shop.dior.com.my/pages/holiday-2021-makeup-collection

Сосема полека, сезоната на празниците, ќе почне полека да се вовлекува во нашите мисли./М.М.

Dior Makeup

Dior Makeup

Dior Makeup

Dior Makeup

Dior Makeup

More in:Шминка

You may also like

Comments are closed.