Шпанскиот бренд за накит PDPAOLA својата понуда на  накит и модни додатоци ја збогати со празничната колекција  Christmas is love.

Рачната изработка, силниот идентитет, оригиналниот дизајн и поволните цени се само некои од карактеристиките на накитот на PDPAOLA.

Накитот на PDPAOLA се испорачува во уникатно пакување. Истражете ги сите модели на https://www.pdpaola.com/collections/new-in /М.М.

 

You may also like

Comments are closed.