ChicMe за наредната година предлага нов тренд за панталоните – каро во различни бои и тонови, различни модели и кроеви. Колекцијата е веќе достапна на нивната глобална платформа, а впечатоците од купувачите ветувачки.

ChicMe е глобална платформа која веќе шест години е посветена на обезбедувањето на уникатни модни производи за потрошувачите ширум светот. Постојано прават истражувања за мислењето на клиентите за трендовите, модата, естетиката и начинот на живот.
Добиените сознанија ChicMe ги користи за ширење на своето влијание на глобално ниво, ширејќи, како што истакнуваат, весели животни стилови.
Со околу 1.000 нови производи секоја недела, продаваат најнови модели по пристапни цени, правејќи ја модата исклучително достапна./М.М.

You may also like

Comments are closed.