Chiara Ferragni

Кјара се смета за една од највлијателните и најпознати блогерки во светот, со 25,1 милиони следбеници
Успеав да ја спојам страста со мојот талент и сега тоа стана моја работа. Покажувајќи му на светот која сум и што доживувам, се надевам дека ќе ги инспирирам жените денес да не избираат дали се сопруги, мајки или претприемачи. Овој став се рефлектира и во мојата соработка, моите зборови, мојата добротворна работа и секојдневниот живот, вели Chiara Ferragni.
Зошто Hublot? Пораките и вредностите на брендот Hublot се во согласност со моите, па затоа решив да се приклучам на ова семејство. Комбинацијата на страст и решителност ме обликуваше низ сите мои улоги и ја создаде деловната жена во која станав. Истата оваа фузија го направи Hublot компанија каква што е денес “, рече Кјара за новата соработка.
Таа создаде работа за себе, ги следеше своите инстинкти и избра да им каже на сите за нејзиниот живот. Таа е претприемач кој ја отелотворува дигиталната револуција и проширувањето на социјалните мрежи. Со својот моден блог, кој беше отворен пред 12 години, Кјара веднаш се сметаше за највлијателната и најпознатата блогерка во светот. Со заедницата на Инстаграм од 25,1 милиони следбеници, таа отворено и искрено го споделува својот секојдневен живот како сопруга, мајка и претприемач./М.М.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni

 

You may also like

Comments are closed.