Beyoncé, култната пејачка и модна трендсетерка, го претстави Cécred, својот ексклузивен бренд за нега на коса, означувајќи револуционерен влез во индустријата за убавина. Оваа, мошне очекувана линија, треба да ги редефинира стандардите за нега на косата, црпејќи инспирација од трансформативното патување на стиловите на Beyoncé.


Корените на Cécred се во семејната историја на Beyoncé, во салоните на нејзината баба и мајка.. Брендот го прифаќа начинот на одржување на косата од Beyoncé, нагласувајќи ги техниките како длабинска нега со масла, третмани со ферментирана оризова вода и заштитни фризури за нега на природниот раст на косата.


Cécred има основи во длабокото разбирање на Beyoncé за нега на коса, култивирано од долгогодишното експериментирање со различни стилови и надминување на предизвиците.


Cécred има за цел да направи значајно влијание на пазарот, со поврзување на традициите и модерните решенија за убавина, поставувајќи нови стандарди во индустријата./М.М.

More in:Коса

You may also like

Comments are closed.