BOSS x Russell Athletic

Во соработка со Russell Athletic, BOSS на посебен начин на прослави промоција на нивната нова колекција. Имено, пред-есенската колекција е преставена преку виртуелна забава, одржана во New York City’s Gotham Hall. Колекцијата, вклучува унисекс парчиња, како дуксери, маици со лого, пантолони  и костуми, а беше промовирана и од познатите Bella Hadid, Ashley Graham, Precious Lee и Alton Mason.

Russell Athletic го измисли дуксерот пред речиси 100 години и затоа беше големо искуство да се соработува со бренд со толкаво искуство и толку долго наследство, секако и експертиза во доменот на спортска облека, велат во BOSS, истакнувајќи дека новата колекцијата е достапна за купување од почетокот на април. https://www.hugoboss.com/rs/en/boss-x-russell-athletic/

Настанот е поставен и на инстаграм  #BOSSxRussellAthletic digital launch celebrates team spirit, individual talent, and the power in lifting each other up. Meet our all-star cast, including @bellahadid, @ashleygraham, @keithpowers, @luckybsmith, and @taylor_hill, bringing their winning energy to our bold, new collection with @russellathletic

 

You may also like

Comments are closed.