Скопје City Mall оваа година во интернационалната кампања Black Friday внесува новина – од 23. ноември ( понеделник) започнува нивната Black Friday Week што ќе трае се до 29. ноември. Модните продавници, како и оние за бела техника најавија намалувања на цените кои ќе се движат се до – 60%, -70%. Кај дел од закупците, попустите ќе важат од 27 до 29 ноември.

Во Скопје City Mall истакнуваат дека токму поради безбедноста на посетителите и на вработените Black Friday прераснува во Black Friday Week. Целта е да се обезбеди и да им се овозможи на посетителите цела недела да купуваат производи со Black Friday цени. При посета на потребно е да носите заштитна маска, одржувате безбедно растојание и да ги почитувате правилата на заштита во пандемија.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.