Beosound Explorе

Bang & Olufsen, данскиот бренд познат по врвната палета на звучници, штотуку лансираше нов модел, наречен Beosound Explore. Се работи за мал, пренослив, водоотпорен звучник, дизајниран за употреба во секое опкружување. Неговата цврста обвивка, отпорна на гребнатини, прашина и вода, може да издржи повеќе предизвици.

Beosound Explore има беспрекорно конструираниот дизајн кој е совршено заштитен од оштетување што може да се случи при падови. Звучникот има IP67 рејтинг на отпорност на вода и прашина и може да биде потопен под површината на водата до еден метар триесет минути. Beosound Explore  може да се закачи на ремен или ранец со помош на карабин кој доаѓа со него, а може да се носи и во рака, со ремен кој патем е и  водоотпорниот./М.М.

Деталите се на: https://www.bang-olufsen.com/en/speakers/beosound-explore

More in:Вести

Вести

90 години LEGO

LEGO во изминатите 90 години се етаблира не само како производител на забавни играчки за ...

You may also like

Comments are closed.